Parukeri e avancuar

Parukeri e avancuar

Program studimi 2 vjeçar, formim teorik dhe profesional të thelluar të studentëve në fushën e parukerisë së avancuar.

Më shumë
Estetikë e Avancuar

Estetikë e Avancuar

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike.
Më shumë
Masazheri Estetiko Kuruese

Masazheri Estetiko Kuruese

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike dhe masazheve
Më shumë
Fizioterapi Estetike

Fizioterapi Estetike

Program studimi 2 vjeçar, me sukses të garantuar, me baza teorike dhe praktike dhe me trend të theksuar europian.
Më shumë

New Generation E-Learning System

Mirësevini në sistemin e mësimdhënies online të New Generation.
Për të siguruar akses në këtë sistem, ju lutemi na kontaktoni!

screenshot_39.png

Mirë se vini!
New Generation

Qendra Multifunksionale “New Generation”, e filloi veprimtarinë e saj si Kolegj Profesional, “New Generation”. U themelua si një investim plot pasion i vëllezërve Tafaj. U hap nisur nga kërkesat e kohës në drejtim të ngritjes së standartit në parukeri dhe estetikë, që shërbimet në këto fusha të ngrihen mbi baza shkencore dhe në një nivel bashkëkohor.

TË FUNDIT

New Generation

Spot

KURSE PROFESIONALE

STATISTIKA

STATISTIKAT NË KËTO 10 VITE SUKSESI

TË DIPLOMUAR
0
TË PUNËSUAR
0
STUDENTËT DHE KURSANTËT
0

BOTIMET TONA & KONKURSET

Revista Nr 2

Revista Nr. 3

Qendra Multifunksionale New Generation, realizoi me shumë sukses procesin e
akreditimit dhe tashmë është institucioni i parë privat në Shqipëri i AKREDITUAR

Më shumë
FantaStil

FantaStil

Konkurset "FantaStil" organizon institucioni ynë për t'ju ofruar mundësinë maturantëve ose vajzat dhe zonjat nga mosha 30- 45 vjeç të përfitojnë bursa studimi.

Më shumë

Search