FantaStil, Zgjo Talentin

“New Generation” hapi dyert për të bërë pjesë e konkursit “FANTASTIL, ZGJO TALENTIN” vajzat dhe zonjat nga mosha 30- 45 vjeç që e kanë ëndërr profesionin për të bukurën, për të konkuruar dhe për të fituar tre Bursa në programet tona të studimit 3, 6 dhe 9 muaj, në: Parukeri, Nail Art & Make – up.

Na kontaktoni

Rruga e Saraçëve, Pall. 11 katësh, (tek Selvia), Tiranë

Newsletter

Informohuni për të rejat e fundit rreth aktivitetit të institucionit tonë

Search