ILIR TAFAJ!

ADMINISTRATOR I NEW GENERATION!

FJALA E DREJTUESIT

E nisëm sfidën tonë 10 vite më parë për të krijuar një model konkurrues dhe sfidues për brezat e rinj të profesionistëve.

Koha ikën shpejtë dhe po me këtë ritëm duhet të vrapojmë dhe ne drejt cilësisë dhe perfeksionit.

I am New Generation u bë “thirrje” e çdo studenti që ka qenë pjesë e rrugëtimit tone. Ne premtojmë që secilit prej jush t’ju gjendemi pranë me shumë përkushtim, në realizimin e ëndrrave tuaja për këto profesione të bukura.

singnature
VICE CHANCELLOR

Institucioni ynë ofron programe studimi 2 vjecare si dhe kurse 3, 6 dhe 9 mujore.

Programe studimi universitare & kurse profesionale!

Search