FantaStil, Ndiq Talentin

Ne ju edukojmë me pasionin për të bukurën! Promovojmë Vlerat Tuaja! I japim Vlerë Profesionit Tuaj!

FantaStil, Ndiq Talentin I

FantaStil, Ndiq Talentin, Edicioni 1

Duke parë kërkesat gjithnjë rritje për cilësi tregut punës dhe përthithjen e profesionistëve kualifikuar, New Generation organizoi KonkursinFantaStil, Ndiq Talentin!”, Edicioni 1. Një konkurs me target grup maturantët e Tiranës dhe rretheve, prag mbylljes arsimit tyre parauniversitar, për t’i orientuar drejtim edukimit profesional
Konkurentët cilët kanë prirje dhe talent Parukeri, Make-up dhe Nail Art, përzgjidhen nga një juri profesionistësh deri shpalljen e tre fituesve cilëve ju mundësohet; Bursë e plotë studimi për fituesin e vendit parë, 50 % dhe 30 % bursë për vendin e dytë dhe tretë, për studim një nga programet dyvjeçare ata do zgjedhin (Parukeri e Avancuar, Estetikë e Avancuar, Masazheri Estetiko-Kuruese, Fizioterapi Estetike)!
Për gjithë pjesëmarrësit cilët nuk mundën kalojnë stadin gjysëm final dhe final, New Generation ofroi Çertifikata pjesmarrjeje dhe gjithashtu u ofrua 10 %, 15 % dhe 20 % skonto tarifës vjetore rast se do ndjekin studimet tek ne.

këtë mënyrë, mendojmë japim kontributin tonë duke zgjuar tek ata një mundësi tjetër përzgjedhjeje për arsimimin e tyre pas shkollës mesme!

Ne ju edukojmë me pasionin për bukurën!

Promovojmë Vlerat Tuaja!

I japim Vlerë Profesionit Tuaj!

Search