Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Stafi Yne

Qendra Multifunksionale “New Generation” i ka kushtuar rëndësi përzgjedhjes së stafit akademik, duke patur synim formimin e plotë shkencor dhe profesional të studentëve. Kombinimi i pedagogëve vendas dhe të huaj realizon një edukim me trend të theksuar europian. New Generation synon për marrëdhënie afatgjata me stafin akademik duke e parë atë si garanci për krijimin e një tradite për realizimin e misionit.

Marjana Kroj

Estetike e Avancuar
Curriculum vitae

Olsi Dorzi

Parukeri e avancuar
Curriculum vitae

Prof. Spiro Drushku

Kimi kozmetike.jpg
Curriculum vitae

Dr.Krasimira Krumova

Hand & Nail Harmony
Curriculum vitae

Prof.As. Enkelejda Goga

Materiale Minerale
Curriculum vitae

Msc. Suela Hana

Etike Prof. dhe Kulture e Pergj.
Curriculum vitae

Msc Denis Kasaj

Kontabilitet, Informatike
Curriculum vitae

Morena Lami

Teknika e ndertimit te thoit
Curriculum vitae

Melson Isaku

Teknika te tatuazhit.jpg
Curriculum vitae
Back to Top