Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Programet e Studimit

Diplomë 2 vjeçare në Parukeri të Avancuar

VITI I VITI II
Mjekësi Stilimet bazë
Biokimi Teknikat bazë të ndërtimit të thonjve artificialë
Etikë Profesionale dhe Kulturë e përgjithshme Teknikat e drejtimit permanent të flokut
Kolorimetri Fantazi në permanent
Gjuhë e Huaj - Anglisht Teknikat bazë të make-upit
Teknikë boje të avancuara Teknika të trajtimit të flokut oblungo
Informatikë e aplikuar Prerje e avancuar
Kontabilitet i ndërmarrjes Praktikë Profesionale
Prerje, krehje bazë Provim përfundimtar
60 KREDITE (ECTS) 60 KREDITE (ECTS)
660 ORË NË AUDITOR 780 ORË NË AUDITOR
Back to Top