Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: [email protected]

Programet e Studimit

Masazheri Estetiko – Kuruese

120 kredite (ECTS)
VITI I VITI II
Mjekësi (Anatomi) Teknika të Trajtimit të Fytyrës e Trupit
Biokimi Teknika depilimi
Etikë Profesionale dhe Kulturë e përgjithshme Teknika të Tatuazhit
Dietologji Teknika të Limfodrenazhit
Gjuhë e Huaj -Anglisht Teknika Shiatsu Tradicionale
Informatikë e aplikuar Teknika të Kinezoterapisë
Kontabilitet i ndërmarrjes Teknika të Solarit dhe Saunës
Kimi Kozmetike Teknika të Refleksologjisë
Teknikat e Masazhit të Fytyrës Praktikë Profesionale
Provim Përfundimtar / Punë Diplome
60 KREDITE (ECTS) 60 KREDITE (ECTS)
607 ORË NË AUDITOR 810 ORË NË AUDITOR
Back to Top