Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Programet e Studimit

Diplomë 2 vjeçare në Estetikë të Avancuar

VITI I VITI II
Mjekësi Teknika të tatuazhit
Biokimi Lëndë me Zgjedhje
Etikë Profesionale dhe Kulturë e përgjithshme Teknika të trajtimit të fytyrës-trupit
Dietologji Teknika depilimi
Gjuhë e Huaj - Anglisht Teknikat bazë të make-upit
Teknikat e masazhit të fytyrës Teknika manikyr-pedikyr
Informatikë e aplikuar Teknikat bazë të ndërtimit të thonjve artificialë
Kontabilitet i ndërmarrjes Praktikë Profesionale
Kimi Kozmetike Provim përfundimtar
60 KREDITE (ECTS) 60 KREDITE (ECTS)
610 ORË NË AUDITOR 780 ORË NË AUDITOR
Back to Top