Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacion


Partneret tane

Politikat e institucionit tonë për marrëveshjet me partnerë të tjerë institucionalë, apo shkolla të tjera, synojnë të mbajnë koherencën e informacionit shkencor dhe profesional, ti krijojnë mundësi studentëve për zgjerimin e horizontit në fushat që kanë zgjedhur apo në fusha të përafërta me to. Këto marrëveshje synojnë kryesisht në shkembim stafi akademik, në praktikat e studentëve, aktivitete të përbashkëta, garanci punësimi etj.

Universiteti i Arteve Cirku Kombetar Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit Harmony Shoqata Shqiptare e Fizioterapistëve Capri Albanian-Screen Vizion Plus Ministria e Kultures klan-hd teatri-kombetar

marreveshje bashkepunimi mes new generation dhe UART marreveshje bashkepunimi mes new generation dhe CIRKUT KOMBETAR marreveshje bashkepunimi mes new generation dhe SHSHF marreveshje bashkepunimi mes new generation dhe TKOB AL PAZAR APARTAMENTI 2XL BLIND TEST CIRKU KOMBETAR DANCING WITH THE STARS E DIELA SHQIPTARE KENGA MAGJIKE SHINE SHOPPING QUEENS TU SI QUE VALES
Back to Top