Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacion


0902

Fanta Stil, Zgjo Talentin

Zonja, nëna të reja! Asnjëherë nuk jeni vonë për të marrë një profesion! E keni pyetur veten se cfarë profesioni do kishit dashur të b Me shume... →
0401

New Generation dhe E Diela Shqiptare

New Generation në një tjetër bashkëpunim televiziv, kësaj here me emisionin "E Diela Shqiptare", jep kontributin e saj në paraqitjen aq pr Me shume... →
2812

Një tjetër "Fest"

Si cdo fundvit organizohet Festivali i RTSH-së, një event mjaft i rëndesishëm. New Generation si përherë e gjeti veten si pjesë e stafit mbësh Me shume... →
2812

New Generation në "Këngën Magjike"

Për vitin e katërt New Generation mbështet festivalin e njohur "Kenga Magjjke". Gjatë tre netëve të konkurimit, stafi i përgatitur i profile Me shume... →
2712

Një ditë praktike në Kursin Berber

Çdo profil ka vëmendjen e duhur në Qendrën Multifunksionale New Generation. I një rëndësie të veçantë është dhe “Kursi për berber” Me shume... →
0910

Musical Fest Top Media

Kolegji Profesional New Generation, pjesmarrës në festivalin e këngës popullore, Musical Fest në Top Media! Me shume... →
0810

Musical MusiKlan

Kolegji Profesional New Generation, pjesmarrës në Musical-in e pare ne Tv Klan! Me shume... →
0710

Sfilatë Vjeshtë 2013

Më datë 07 Tetor 2013, Kolegji Profesional New Generation, organizoi Sfilatën Vjeshtë 2013, e realizuar nga punimet e studentëve dhe stafit. P Me shume... →
0609

Ceremonia e Diplomimit 2013

Më datë 06 Shtator 2013,Kolegji Profesional New Generation, organizoi Ceremoninë e Diplomimit 2013, në të cilën u diplomuan rreth 30 studen Me shume... →
1807

Qendra Multifunksionale “New Generation”, gjatë funksionimit të saj si Kolegj Profesional, u akreditua me vendim te Keshillit te Akreditimit Nr. 509 , date 18.07.2013.

Në përputhje me Ligjin për Arsimin Profesional dhe me plotësimin e akteve të tij ligjore, Qendra Multifunksionale “NewGeneration” do vijojë Me shume... →
2004

Sfilatë Pranverë 2013

Më datë 20 Prill 2013, Kolegji Profesional New Generation, organizoi sfilatën Pranverë 2013, e realizuar nga punimet e vetë studentëve. Me shume... →
1004

Panairi, Bukuria Mesdhetare 2013

Më datë 7 & 8 Tetor, Kolegji New Generation inicion panairin e parë në Shqipëri në fushën e estetikës, parukerisë dhe modës. Shkolla Me shume... →
0904

Marrëveshje Bashkëpunimi

Gjatë muajt Qershor, Kolegji Profesional New Generation, nënshkroi një sërë marrëveshjesh me disa prej institucioneve shtetërore më të r Me shume... →
Back to Top