Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacion


Fanta Stil, Zgjo Talentin

zgjo-talentin
Zonja, nëna të reja! Asnjëherë nuk jeni vonë për të marrë një profesion!

E keni pyetur veten se cfarë profesioni do kishit dashur të bënit realisht në jetë? Cfarë po bëni tani?

Nëse keni mbështetjen e familjes për të vazhduar ëndrrën tuaj nuk jeni vonë! Mos qëndroni brenda zonës tuaj të rehatisë!

“New Generation” hap dyert të bëheni pjesë e konkursit tonë “FANTA STIL, ZGJO TALENTIN”.

Ju ftojmw Ju, që e keni ëndërr profesionin për të bukurën, të sfidoni veten, ndrojtjen, për të konkuruar dhe për të fituar tre Bursa në programet tona të studimit 3, 6 dhe 9 muaj, në:

1. Parukeri
2. Nail Art
3. Make - up

Gjithashtu, të gjitha pjesëmarrëset , pavarësisht fituesve, përfitojnë 15% të tarifës shkollore.

Mjafton të hapni celularin, të vizitoni www.newgeneration-al.com dhe te plotesoni formularin…..

Merrni dhe shoqen tuaj, shpërndajeni se ndoshta zgjoni një ëndërr të re.

Nëse dëshironi mund të aplikoni në më shumë se një program.

Konkursi bëhet në 6 Mars deri në Finalizimi më 8 Mars, në festën e nënës dhe gruas!

KRIJONI NJË MËNYRË JETESE SIÇ DO DONIT JU!

NE JUA JAPIM KËTË MUNDËSI.

Apliko TANI!

Back to Top