Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacion


New Generation dhe E Diela Shqiptare

e diela shqiptare

New Generation në një tjetër bashkëpunim televiziv, kësaj here me emisionin "E Diela Shqiptare", jep kontributin e saj në paraqitjen aq profesionale të stafit, prezantuesve, trupës së baletit si dhe të të ftuarve të shumtë nga të githa rubrikat.

e diela shqiptare 3 e diela shqiptare 2

Back to Top