Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacione


Marrëveshje Bashkëpunimi

1005566_451126578312155_1106200408_nGjatë muajt Qershor, Kolegji Profesional New Generation, nënshkroi një sërë marrëveshjesh me disa prej institucioneve shtetërore më të rëndësishme të artit dhe kulturës në Shqipëri. Si me Universitetin e Arteve, Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, Cirkun Kombëtar, etj.

Back to Top