Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacion


Një tjetër "Fest"

Si cdo fundvit organizohet Festivali i RTSH-së, një event mjaft i rëndesishëm. New Generation si përherë e gjeti veten si pjesë e stafit mbështetës të tij.

Në tre ditë sfidë me kohën televizive, New Generation arriti të përmbushte dhe një tjetër synim: paraqitjen më të mirë në këtë kompeticion.

Duke i ardhur në ndihmë artistëve, të ftuarve, trupës së baletit, korit dhe orkestrës së festivalit, në stilimin e flokëve dhe në makeup, stafi ynë bëri të mundur që ata të ndiheshin dhe të dukeshin sa më bukur përgjatë performancave.

Fest 56

Back to Top