Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacion


New Generation në "Këngën Magjike"

Për vitin e katërt New Generation mbështet festivalin e njohur "Kenga Magjjke".

Gjatë tre netëve të konkurimit, stafi i përgatitur i profileve: parukeri dhe makeup, u përkujdes për imazhin e trupës së baletit si dhe imazhin e këngëtarëve pjesëmarrës në këtë eveniment.

kenga magjike 8

Back to Top