Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacion


Një ditë praktike në Kursin Berber

Çdo profil ka vëmendjen e duhur në Qendrën Multifunksionale New Generation.

I një rëndësie të veçantë është dhe “Kursi për berber”, i cili ndihmon në formimin e denjë të profesionistëve të rinj.

Processed with VSCO with  preset


Për të çuar një hap përpara teknikat e mësimdhënies, New Generation u siguron studentëve të këtij profili materialet dhe metodat më të reja të stilimit dhe prerjes.

Processed with VSCO with  preset

 

Back to Top