Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacione


Sfilatë Vjeshtë 2013

1379473_504779882946824_356341491_n


Më datë 07 Tetor 2013,
Kolegji Profesional New Generation, organizoi Sfilatën Vjeshtë 2013, e realizuar nga punimet e studentëve dhe stafit. Po në të njëjtën ditë, Kolegji hapi dyert për studentët e vitit të ri akademik!
Show, spektakel, modë, art dhe profesionalizëm! Të gjitha në një emër ... NEW GENERATION!


Back to Top