Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: secretarynewgen@gmail.com

Informacione

Estetike

Kurs / Shkollë e Formimit Profesional
Programi
Leksione mbi njohjen e lëkurës dhe problematikat e saj
Trajtimi bazë i fytyrës
Depilim total trupi
20 KREDITE (ECTS)
300 ORË NË AUDITOR
Programi
Leksione mbi njohjen e lëkurës dhe problematikat e saj
Trajtimi bazë i fytyrës
Trajtime specifike të fytyrës
Depilim total trupi
Manikyr - Pedikyr
Trajtime trupi
40 KREDITE (ECTS)
600 ORË NË AUDITOR
Programi
Leksione mbi njohjen e lëkurës dhe problematikat e saj
Trajtimi bazë i fytyrës
Trajtime specifike të fytyrës, maska të ndryshme
Depilim total trupi
Manikyr - Pedikyr
Trajtime trupi të thelluara
60 KREDITE (ECTS)
900 ORË NË AUDITOR
Programi
Mjekësi- Anatomi
Dietologji
Kimi Kozmetike
Etikë profesionale
Kontabilitet
Make-up
Teknika të ndërtimit të thonjve
Leksione mbi njohjen e lëkurës dhe problematikat e saj
Trajtimi bazë i fytyrës
Trajtime specifike të fytyrës, maska të ndryshme
Depilim total trupi
Manikyr - Pedikyr
Trajtime trupi të thelluara
120 KREDITE (ECTS)
1800 ORË NË AUDITOR

Back to Top