Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: [email protected]

Masazheri Estetiko Kuruese

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike dhe masazheve, i përshtatur në perfeksion për tendencën moderne të trajtimeve estetike të ndërthurura me masazhet fizioterapike.

Me shume... →


Estetike e Avancuar

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike.


Me shume... →


Parukeri e Avancuar

Program studimi 2 vjeçar, me sukses të garantuar, me baza teorike dhe praktike dhe me trend të theksuar europian.


Me shume... →


Për më tepër Ofrojmë: Kurse/shkolle per formim profesional

New Generation SPOT

Lajmet e fundit

0910

Musical Fest Top Media

Kolegji Profesional New Generation, pjesmarrës në festivalin e këngës popullore, Musical Fest në Top Media! Me shume... →
0810

Musical MusiKlan

Kolegji Profesional New Generation, pjesmarrës në Musical-in e pare ne Tv Klan! Me shume... →
Te gjitha lajmet e fundit

Video Galeri

Te gjitha Videot

Partnere

Te gjithe Partneret
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1

Aktivitete

Te gjitha Aktivitetet

Feedback nga studente

Sfidova realitetin dhe ja arrita qëllimit. Njohuritë e marra në Kolegjin New Generation, më kanë hapur dyert për punësim dhe iniciativat e mia profesionale.
Viki Llamani, Masazheri Estetiko-Kuruese
Pres të diplomohem, por ndërkohë punoj kryelartë në një qendër dermatologjike. Zgjedhja ime mi dha rezultatet akoma pa mbaruar studimet. Faleminderit New Generation!
Rigena Kolmili, Estetikë e avancuar
Kam kryer studimet në Kolegjin New Generation dhe më duket sikur kam një jetë në profesion. Ndihem e sigurt, e plotësuar dhe gjithmonë pranë modernes!
Ana Maçi, Parukeri e Avancuar
Back to Top